Datorväska i äkta läder

En datorväska i läder är något att använda hur länge man vill! Hos SeMi accessories hittar du ett brett utbud av ryggsäckar, portföljer, weekendväskor och datorväskor i läder. Med en datorväska från oss så behöver du aldrig oroa dig för att din dator ska bli skadad under resans gång samtidigt som den skyddas mot stötar, väder och vind. Väskorna i vårt sortiment har noggrants valts ut för att försäkra oss om att de håller en hög kvalitet, både material och tillverkningsmässigt sett. Vi på SeMi accessories strävar efter att vara nära dig som kund och i vårt sortiment hittar du ett stort utbud av datorväskor som passar både herr och dam.

Handgjorda datorväskor av hög kvalitet
Utöver att de skyddar din laptop så har datorväskorna ett klassiskt utseende och då de är handgjorda så finner du hög kvalitet inte enbart i materialet utan även i hur de är tillverkade. Eftersom datorväskorna i vårt sortiment är gjorda i äkta läder så åldras dem och blir till och med finare över årens gång. Vi plockar kontinuerligt in nya väskor i läder som passar lika bra till herr som dam in i sortimentet för att du ska kunna hitta den perfekta väskan. Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Vi levererar över hela Sverige och ifall du bor i övriga Norden, hör av dig så löser vi leverans även dit.

Datorväska skinn Lissabon
1 495 kr
Datorväska skinn
1 595 kr
Datorväska Florens
1 795 kr
Datorv
1 595 kr
Datorväska skinn Lissabon svart
1 395 kr
Datorväska Krakow
1 595 kr
Datorväska Lissabon
1 295 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
695 kr
Slutsåld
Dokumenthanterare Luxemburg
149 kr

Samtliga datorväskor är i äkta läder. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor! 
Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

SeMi accessories erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@semiaccessories.se 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.