SÖKER DU EN DATORVÄSKA I SKINN AV HÖGSTA KVALITET?

Är du shoppingsugen och på jakt efter en datorväska i skinn? Då har du kommit rätt – hos Monarchy hittar du ett brett utbud av portföljer, handväskor och datorväskor. Alla våra produkter är i skinn och vårt breda utbud gör att du kan finna vad du söker hos oss. Hos Monarchy strävar vi efter att ständigt hålla hög kvalitet och uppdatera sortimentet. Vi plockar kontinuerligt in nya skinnväskor i sortimentet för att du ska kunna hitta din perfekta väska. Monarchy strävar efter att vara nära dig som kund, vi håller hög kvalitet och i vårt sortment hittar du ett brett utbud av bra, kvalitativa och prisvärda produkter. Genom att sälja våra produkter online har du möjlighet att ta del av våra produkter avsett var i Sverige du befinner dig. Designen varierar, vill du ha en robust datorväska, en elegant handväska eller en klassisk portfölj? Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Bor du i Finland eller Danmark och vill ha en av våra datorväskor så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt!

Dokumenthanterare Luxemburg
1 595 kr
Datorväska skinn
1 595 kr
Plånbok Zurich
375 kr
Slutsåld
Datorväska skinn Lissabon
1 495 kr
Datorväska skinn Lissabon
1 595 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
695 kr
Datorväska skinn Lissabon svart
1 495 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
1 895 kr

Samtliga datorväskor är i äkta skinn. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om skinnväskorna. 

Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

Monachy erbjuder ett brett sortiment, är du på jakt efter en skinnportfölj, handväska eller datorväska? 

Oavsett om du reser i arbetet, studera eller ska åk bort över helgen passar våra datorväskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för din dator. 
Klicka på den datorväska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. - Monarchy jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@monarchy.se 

Klicka på OM i menys så finner du mer information om företaget Monarchy som producerar produkterna.