Handväska
Vill du ha en skinnväska som kan användas vid alla tillställningar och till vardags? Vill du ha en portfölj som bara blir snyggare med åren? Vill du ha en datorväska av hög kvalitet? Hos SeMi accessories finner du vad du vill ha, behöver och kan unna dig. Vi säljer kvalitativa, handväskor, skinnportföljer och datorväskor till bra priser. Accessoarer och skinnväskor är en trend som aldrig går ur tiden och passar dig avsett stil eller ålder. Hos SeMi accessories hittar du handväskan, portföljen och laptopväskan som passar dig. Dina accessoarer säger mycket om dig och din stil. En snygg skinnväska på en fin tillställning, en robust skinnportfölj till mötet eller en snygg stilren datorväska till arbete eller vardag leder till ökad tillfredställelse i vardagen.

Bor du i Finland eller Danmark och vill ha en av våra handväskor så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt! 

Handväska skinn Hamburg
795 kr
Handväska skinn Moskva svart
745 kr
Handväska skinn Zagreb
695 kr
Wien
749 kr
Sofia Handväska skinn
695 kr
Handväska skinn Kiev
795 kr
Handväska skinn Minsk
775 kr
loading...

SeMi accessories erbjuder ett brett utbud av snygga skinnväskor i skinn. 
Storlek fack och folm varierar så du ska kunna hitta din favorit väska!
Klicka dig in på den skinnväska som passar dig och läs mer om garantitid, storlek och fack. 

SeMi accessories produkter passar dig avsett om du är konferens med arbetat, ska på shoppingrunda, är påväg på kalas eller vill köpa en present till en vän. Vi jobbar ständigt med att utvidga sortimentet och hitta nya snygga skinväskor för ett bredare utbud. 
Skinnväskorna är i hög kvalitet och behåller sin form och lyster år och år ut.

Har du frågor så kontaka oss gärna på: info@semiaccessories.se 
Vi tar tacksamt emot kommentarer och synpunkter