Portfölj i läder

Vi har portföljer som är klassiska, stilrena och av hög kvalitet. Färg, storlek och utseende varierar och chansen är stor att du hittar en snygg portfölj som passar dig hos SeMi accessories. Vi har valt ett utbud av skinnportföljer som passar dig, vill du ha matt, blankt eller vegetabiliskt garvat skinn så finner du det hos oss. Är du ute efter en portfölj som passar surfplatta, din dator eller dina papper/block så har du kommit rätt. Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Bor du i Finland eller Danmark och vill ha en av våra portföljer så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt!

Portfölj
1 695 kr
Istanbul skinnportfölj
1 595 kr
Skinnportfölj Berlin
1 695 kr
Skinnportfölj London
1 595 kr
Skinnportfölj Berlin
1 695 kr
Beställningsvara
Skinnportfölj London
1 649 kr
loading...
Portfölj Barcelona
1 595 kr
Beställningsvara
Portfölj
2 195 kr
Portfölj
1 595 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
695 kr
Slutsåld
Bag bungee
149 kr
Barcelona skinnportfölj
1 595 kr
Budapest Skinnportfölj
2 195 kr
Budapest skinnportfölj svart
2 195 kr
Portfölj Prag
1 595 kr
Portfölj Barcelona ljus
1 595 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Portfölj Valencia
1 795 kr

Samtliga portföljer är i äkta läder. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor! 
Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

SeMi accessories erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller in i smaken hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@semiaccessories.se 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.