HÄR FINNS DIN PORTFÖLJ I SKINN

Vi har portföljer som är klassiska, stilrena och med hög kvalitet. Färg, storlek och utseende varierar och chansen är stor att du hittar en snygg portfölj som passar dig hos SeMi accessories. SeMi accessories har valt ett utbud av skinnportföljer som passar dig, vill du ha matt, blankt eller vegetabiliskt garvat skinn så finner du det hos oss. Är du ute efter en portfölj som passar din Ipad, din dator eller dina skolböcker så har du kommit rätt. Designen varierar, vill du ha en robust skinnväska, en elegant handväska eller en klassisk portfölj? Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Bor du i Finland eller Danmark och vill ha en av våra portföljer så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt!

Portfölj
1 695 kr
Istanbul skinnportfölj
1 595 kr
Skinnportfölj Berlin
1 695 kr
Skinnportfölj London
1 649 kr
Skinnportfölj Berlin
1 695 kr
Skinnportfölj Berlin
1 649 kr
Skinnportfölj Barcelona svart
1 695 kr
Portfölj Barcelona
1 595 kr
Portfölj
2 395 kr
Portfölj
1 595 kr
Barcelona skinnportfölj
1 595 kr
Budapest Skinnportfölj
2 295 kr
Budapest skinnportfölj svart
2 295 kr
Portfölj Prag
1 595 kr
Skinnportfölj London
1 595 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Skinnportfölj Rom
2 095 kr
Dokumenthanterare Luxemburg
695 kr

VÄSKOR, PORTFÖLJER, DATORVÄSKOR I SKINN
SeMi accessories säljer handgjorda, kvalitativa skinnväskor. Produkterna tillverkas av ett familjeföretag som verkat i över 20 år och allt material köps in från Italien.
Genom att fokusera på handel online istället för fysiska butiker ökar vi möjligheterna att hålla priserna nere.
Vi levererar produkter av hög kvalitet. Hos oss hittar du ett brett och genomtänkt utbud av modevaror producerade av Italiens skinn.

Hittar du inte produkterna du söker? Kontakta oss gärna på info@semiaccessories.se
Våra portföljer är slitstarka och blir bara snyggare med åren, skinnväskorna håller sin lyster år ut och år in och datorväskorna är både slitstarka, utrustade med skydd för din dator och du kan visa upp dem med stolthet. Vi jobbar ständigt med att bredda vårt sortiment för att utvidga vårt sortiment med nya snygg produkter. 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.