Ryggsäck i skinn till herr och dam

Med en ryggsäck i slitstarkt skinn kan du med lätthet bära med dig allt du behöver under vandringen, semestern och på väg till jobbet. Det är en snygg och pålitlig lösning för dig som ofta är på språng eller när du ska ut och resa och inte vill packa en större resväska för att få med det du behöver. Våra ryggsäckar passar utmärkt för både herr och dam och de blir bara snyggare och skönare över tid tack vare det starka skinnet de sys av. 

Rygäckar i slitstarkt läder
En ryggsäck i skinn är inte något du ska behöva köpa ofta utan skall vara gjord för att hålla länge. Därför erbjuder vi våra robusta, handplockade produkter som håller en hög kvalitetsstandard så att du kan vara säker på att de kommer att hålla länge och väl. Nedan kan du klicka dig vidare via produktbilderna om du vill veta mer om någon specifik produkt. Självklart skickar vi till hela Sverige och kan även skicka till resten av Norden, hör av dig så löser vi det.


 

Ryggsäck Bryssel
1 695 kr
Ryggsäck Belgrad
1 695 kr
Ryggsäck Dubrovnik
1 595 kr
Ryggsäck Munchen
1 095 kr
Ryggsäck Malaga
1 595 kr
Ryggsäck Riga
1 695 kr
Ryggsäck Munchen XL
1 295 kr

Ryggsäck i läder

Samtliga ryggsäckar är i äkta läder. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor! 
Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

SeMi accessories erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@semiaccessories.se 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.