Dags för julklappar? Nu har vi förlängd returrätt fram till årsskiftet!

Ryggsäck i läder

En ryggsäck i läder är något att använda hur länge man vill! Hos SeMi accessories hittar du ett brett utbud av ryggsäckar, portföljer, weekendväskor och datorväskor i läder. Alla våra produkter är i läder och vårt breda utbud gör att du kan finna vad du söker hos oss. Hos SeMi accessories strävar vi efter att ständigt hålla hög kvalitet och uppdatera sortimentet. Vi handplockar kontinuerligt in nya väskor i läder in i sortimentet för att du ska kunna hitta din perfekta väska. SeMi accessories strävar efter att vara nära dig som kund, vi håller hög kvalitet och i vårt sortment hittar du ett brett utbud av bra, kvalitativa och prisvärda produkter. Chatta gärna med oss, maila så svarar vi så fort vi kan! Genom att välja våra produkter online har du möjlighet att ta del av våra produkter avsett var i Sverige du befinner dig. Smaken varierar, vill du ha en robust datorväska, en praktisk weekendväska eller en klassisk portfölj/ryggsäck? Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Bor du i Finland eller Danmark och vill ha en av våra väskor så kan vi ordna med frakt även dit, hör av dig till oss under fliken kontakt!

Ryggsäck Bryssel
1 695 kr
Ryggsäck Belgrad
1 695 kr
Ryggsäck Dubrovnik
1 595 kr
Ryggsäck Munchen
1 095 kr
Ryggsäck Malaga
1 595 kr
Ryggsäck Riga
1 695 kr
Ryggsäck Munchen XL
1 295 kr

  Alla kunder fram till Julafton kan vara  med och tävla om en dokumenthanterare Luxemburg!
                                                                 
Lär mer här!

Samtliga ryggsäckar är i äkta läder. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor! 
Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

SeMi accessories erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@semiaccessories.se 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.