Weekendväska i slitstarkt läder

Hos oss finner du ett stort utbud av weekendväskor och weekendbags gjorda i slitstarkt läder som passar lika bra till herr som dam. Vi strävar efter att ständigt hålla hög kvalitet och efter att ha ett uppdaterat sortiment med nya modeller av väskor. Att välja rätt weekendväska är inte alltid ett lätt val men man kan sällan gå fel med en väska tillverkad i riktigt högkvalitativt läder som kommer hålla år efter år. En weekendbag är det perfekta valet till lite kortare resor och den behändiga storleken gör att de är väldigt lätta att bära med sig. 

Weekendbag i många modeller till herr och dam
Alla våra weekendbags är handtillverkade och vi har handplockat de produkter vi erbjuder för att vara säkra på att de håller hög kvalitet och hållbarhet  som du kan känna dig nöjd med. Dessutom passar våra weekendväskor till både herr och dam. Klicka dig vidare via våra produktbilder om du vill veta mer om någon specifik produkt. Vi levererar våra weekendväskor över hela Sverige och ifall du bor i övriga Norden så kan vi även ordna med leverans även dit, hör av dig i så fall.

Weekendväska Neapel
2 095 kr
Weekendväska Dublin
2 095 kr
Weekendväska Monaco
2 395 kr
Weekendväska Marseille XL
1 995 kr
Weekendväska Porto
2 195 kr
Weekendväska Köpenhamn
2 195 kr
Weekendväska Marseille
1 995 kr

Samtliga weekendväskor är i äkta läder. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor! 
Klicka på valfri produkt för mer information om produkterna. 

SeMi accessories erbjuder ett brett sortiment, så är du på jakt efter en ryggsäck, portfölj, weekendväska eller datorväska i läder så har du stora chanser att hitta något som faller smaken in hos oss.
Oavsett om du reser i arbetet, studerar eller ska åker bort över helgen passar våra väskor. De är rymliga och innehåller specifika fack för ordning och reda. Klicka på den väska som passar dig, du finner information om storlek, garanti och annat. Vi på SeMi accessories jobbar aktivt för att möta dina behov!

Har du frågor kring produkterna så kontakta oss gärna på - info@semiaccessories.se 

Hos SeMi accessories kan du känna dig trygg i ditt köp då vi använder oss av välkända betalningsalternativ, du kan välja mellan direktbetalning eller fakturabetalning. Om det passar dig bättre att dela upp betalningen så är det inga problem. För att du ska känna att du får den bästa service kan du nå oss dygnet runt under fliken kontakt eller genom att maila info@semiaccessories.se. Har du frågor om produkterna, material eller annat så tveka inte att höra av dig så återkopplar vi så snart vi får möjlig. Du har minst 12 månaders garanti på alla våra portföljer, handväskor och laptopväskor – vi vet att det är produkter av hög kvalitet och vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos SeMi accessories.